Methods for characterization of oils

В этом форуме размещаются только запросы на материалы из on-line источников -- обязательно приводить электронную ссылку
Ответить
jose07070012
Сообщения: 270
Зарегистрирован: Вс июн 26, 2011 8:45 pm

Methods for characterization of oils

Сообщение jose07070012 » Пт окт 24, 2014 7:53 pm

Looking for these methods or ISOs to evaluate my flaxseed oil.

1.-ISO 661:2003 Animal and vegetable fats and oils -- Preparation of test sample

Код: Выделить всё

http://www.iso.org/iso/home/store/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=38145
2.-ISO 12966-2:2011 Animal and vegetable fats and oils -- Gas chromatography of fatty acid methyl esters -- Part 2: Preparation of methyl esters of fatty acids

Код: Выделить всё

http://www.iso.org/iso/home/store/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=43172
3.-ISO 12966-3:2009 Animal and vegetable fats and oils -- Gas chromatography of fatty acid methyl esters -- Part 3: Preparation of methyl esters using trimethylsulfonium hydroxide (TMSH)

Код: Выделить всё

http://www.iso.org/iso/home/store/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=52289
4.-ISO/DIS 12966-4 Animal and vegetable fats and oils -- Determination of methyl esters of fatty acids -- Part 4: Capillary gas chromatographic method

Код: Выделить всё

http://www.iso.org/iso/home/store/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=63503
5.-ISO 9832:2002 Animal and vegetable fats and oils -- Determination of residual technical hexane content

Код: Выделить всё

http://www.iso.org/iso/home/store/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=35661
6.-ISO 6320:2000 Animal and vegetable fats and oils -- Determination of refractive index

Код: Выделить всё

http://www.iso.org/iso/home/store/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=32437
7.-ISO 3961:2013 Animal and vegetable fats and oils -- Determination of iodine value

Код: Выделить всё

http://www.iso.org/iso/home/store/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=61278
8.-ISO 3657:2013 Animal and vegetable fats and oils -- Determination of saponification value

Код: Выделить всё

http://www.iso.org/iso/home/store/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=60526
9.-ISO 660:2009 Animal and vegetable fats and oils -- Determination of acid value and acidity

Код: Выделить всё

http://www.iso.org/iso/home/store/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=44879
10.-ISO 12966-1 Animal and vegetable fats and oils -- Gas chromatography of fatty acid methyl esters -- Part 1: Guidelines on modern gas chromatography of fatty acid methyl esters

Код: Выделить всё

http://www.iso.org/iso/home/store/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=52294
11.-ISO 6321:2002 Animal and vegetable fats and oils -- Determination of melting point in open capillary tubes (slip point)

Код: Выделить всё

http://www.iso.org/iso/home/store/catalogue_tc/catalogue_detail.htm?csnumber=35243

Thanks in advance for all your support
Последний раз редактировалось jose07070012 Вс май 31, 2015 2:43 am, всего редактировалось 2 раза.

jose07070012
Сообщения: 270
Зарегистрирован: Вс июн 26, 2011 8:45 pm

Re: Methods for characterization of oils

Сообщение jose07070012 » Пн ноя 17, 2014 5:05 am

so I found this from another post
2.-ISO 12966-2:2011 Animal and vegetable fats and oils -- Gas chromatography of fatty acid methyl esters -- Part 2: Preparation of methyl esters of fatty acids
ISO Animal and vegetable fats and oils - Gas chromatography of fatty acid methyl esters -- Part 2 Preparation of methyl esters of fatty acids.pdf

Код: Выделить всё

http://www.chemport.ru/forum/viewtopic.php?f=43&t=85301
however I really need th others.
i hope any help
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.

Аватара пользователя
hicare
Сообщения: 773
Зарегистрирован: Чт фев 24, 2011 1:10 am

Re: Methods for characterization of oils

Сообщение hicare » Вт ноя 18, 2014 10:20 pm

1-11 HAVE FUN! :235:

jose07070012
Сообщения: 270
Зарегистрирован: Вс июн 26, 2011 8:45 pm

Re: Methods for characterization of oils

Сообщение jose07070012 » Ср ноя 19, 2014 7:17 am

hicare писал(а):1-11 HAVE FUN! :235:
omfg!
u r da best! Thank you so much! very appreciated
Gracias!

Ответить

Вернуться в «Статьи и книги on-line»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 21 гость