1. Авторы: Massimo Migliori, Domenico Gabriele, Bruno de Cindio, and Claudio M. Pollini
Название: Modelling of high quality pasta drying: mathematical model and validation
Journal of Food Engineering
Volume 69, Issue 4, August 2005, Pages 387-397
Ссылка:
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2004.08.033
Название: Study of the effect of hydrothermal process conditions on pasta quality
Journal of Cereal Science
Volume 41, Issue 3, May 2005, Pages 267-275
Ссылка:
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1016/j.jcs.2004.10.008
Название: Influence of drying temperature on the spaghetti cooking quality
Journal of Food Engineering
Volume 76, Issue 3, October 2006, Pages 341-347
Ссылка:
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2005.05.030
Название: Drying model for cylindrical pasta shapes using desorption isotherms
Journal of Food Engineering
Volume 86, Issue 3, June 2008, Pages 414-421
Ссылка:
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2007.10.016