1. Assay of reducing sugars in the nanomole range with 2,2′-bicinchoninate (Sciencedirect)
Sabine Waffenschmidt, Lothar Jaenicke
Analytical Biochemistry Volume 165, Issue 2, September 1987, Pages 337-340
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1016/0003-2697(87)90278-8TAKAO MUKAI, NAOFUMI WATANABE, TAKAHIRO TOBA,TAKATOSHI ITOH, SUSUMU ADACHI
Journal of Food Science Volume 56 Issue 4, Pages 1017 - 1018
Код: Выделить всё
http://doi.wiley.com/10.1111/j.1365-2621.1991.tb14630.xManuela E. Pintado , J. A. Lopes Da Silva , Paulo B. Fernandes , F. Xavier Malcata & Tim A. Hogg
International Journal of Food Science & Technology
Volume 31 Issue 1, Pages 15 - 26
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.1996.16-316.xP.S. RIMADA, A.G. ABRAHAM
Journal of Dairy Research (2001), 68:4:653-661
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1017/S0022029901005131Published Online: 26 Nov 2007
Editor(s): Adnan Tamime
Print ISBN: 9780632064588 Online ISBN: 9780470995501
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/9780470995501Masayuki Taniguchi, Takaaki Tanaka
Recent Progress of Biochemical and Biomedical Engineering in Japan I
Volume 90/2004
ISSN 0724-6145 (Print) 1616-8542 (Online)
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1007/b94191Haruhiko Yokoi, Takashi Watanabe, Yoshitsugu Fujii1, Takao Mukai, Takahiro Toba, Susumu Adachi
J Food Microbiol 13:257–264
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1016/0168-1605(91)90083-2Keizo Arihara, Takahiro Toba, Susumu Adachi
International Journal of Food Microbiology Volume 11, Issue 2, October 1990, Pages 127-134
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1016/0168-1605(90)90047-9Haruhiko Yokoi, Takashi Watanabe
Journal of Fermentation and Bioengineering Volume 74, Issue 5, 1992, Pages 327-329
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1016/0922-338X(92)90069-7