1. Determination of starch gelatinization temperature by ohmic heating
Fa-De Li, Li-Te Li, Zaigui Li and Eizo Tatsumi
Journal of Food Engineering
Volume 62, Issue 2, April 2004, Pages 113-120
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(03)00199-7Morales-Sanchez, E.; Figueroa, J.D.C.; Gaytan-Martínez, M.
Journal of Food Science, Volume 74, Number 7, September 2009 , pp. E382-E385(1)
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2009.01279.xI. D. Evans, M. A., D. R. Haisman, B. Sc., Ph. D.
Starch - Stärke
Volume 34 Issue 7, Pages 224 - 231
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/star.19820340704M. Tako, S. Hizukuri
Carbohydrate Polymers
2002 №4, р.397-401
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1016/S0144-8617(01)00287-9