1. Effect of Sodium Chloride on Glassy and Crystalline Melting Transitions of Wheat Starch Treated with High Hydrostatic Pressure: Prediction of Solute-induced Barostability from Nonmonotonic Solute-induced Thermostability.
Meera Kweon, Louise Slade, Harry Levine.
Starch - Stärke
Volume 60 Issue 3-4, Pages 127 - 133.
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/star.200700669
L. A. Bello-Pérez, Ph.D., Professor O. Paredes-López
Starch - Stärke
Volume 47 Issue 3, Pages 83 - 86
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/star.19950470302
Prof. Dr. A. A. Ragheb, Prof. Dr. I. Abdel-Thalouth, Dr. S. Tawfik
Starch - Stärke
Volume 47 Issue 9, Pages 338 - 345
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/star.19950470904
Jay-Lin Jane
Starch - Stдrke
Volume 45, Issue 5, Date: 1993, Pages: 161-166
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/star.19930450502
A. Neszmélyi, J. Holló
Starch - Stдrke
Volume 42, Issue 5, Date: 1990, Pages: 167-170
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/star.19900420502
F. R. Dintzis
Starch - Stдrke
Volume 26, Issue 2, Date: 1974, Pages: 56-58
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/star.19740260206
W. Banks, C. T. Greenwood
Starch - Stдrke
Volume 23, Issue 9, Date: 1971, Pages: 300-314
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/star.19710230903
Robert V. Edwards, H. E. Hoelscher
Starch - Stдrke
Volume 16, Issue 10, Date: 1964, Pages: 321-324
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/star.19640161004
9. Formation of Starch Granules from an Aqueous Gelatinous Solution
Kenji Doi, Ziro Nikuni
Starch - Stдrke
Volume 14, Issue 12, Date: 1962, Pages: 461-465
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/star.19620141204
Toshio Yokota
Starch - Stдrke
Volume 13, Issue 12, Date: 1961, Pages: 434-435
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/star.19610131203