1. Which starch fraction is water-soluble, amylose or amylopectin?
Mark M. Green , Glenn Blankenhorn and Harold Hart
J. Chem. Educ., 1975, 52 (11), p 729
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1021/ed052p729
R. E. Rundle, R. R. Baldwin
J. Am. Chem. Soc., 1943, 65 (4), pp 554–558
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1021/ja01244a017
R. E. Rundle, Dexter French
J. Am. Chem. Soc., 1943, 65 (4), pp 558–561
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1021/ja01244a018
R. E. Rundle, Dexter French
J. Am. Chem. Soc., 1943, 65 (9), pp 1707–1710
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1021/ja01249a016
R. E. Rundle, Frank C. Edwards
J. Am. Chem. Soc., 1943, 65 (11), pp 2200–2203
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1021/ja01251a055
U. K. SenGupta1, 2, A. K. MuKherjee1, 2 and K. K. SenGupta
Colloid & Polymer Science
Volume 208, Number 1 / Январь 1966 г., р.32-34
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1007/BF01499864
Tadashi Baba, Yuji Arai, Takeshi Yamamoto and Tatsuro Itoh
Phytochemistry
Volume 21, Issue 9, 1982, Pages 2291-2296
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1016/0031-9422(82)85193-5
Leszek Stobinskia, b, Piotr Tomasik, , c, Cheng-Yi Liid, Hua-Han Chand, Hong-Ming Lina, Hsiang-Lin Liue, Chun-Tao Kaoe and Kun-Sheng Lu
Carbohydrate Polymers
Volume 51, Issue 3, 15 February 2003, Pages 311-316
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1016/S0144-8617(02)00213-8
Heather Davis, Walter Skrzypek, Arshad Khan
Journal of Polymer Science Part B: Polymer Physics
Volume 32 Issue 12, Pages 2267 - 2274
Код: Выделить всё
http://dx.doi.org/10.1002/pola.1994.080321208